Livestock Research For Rural Development

Volume 6, Number 1, March 1994

Contents

Papers:

  1. Estudio del consumo voluntario de cinco procedencias de matarratón (Gliricidia sepium) realizado con ovejas africanas alimentadas con tres dietas diferentes; Charlotte Benneker y Julio E Vargas

  2. Raw palm oil as the energy source in pig fattening diets and Azolla filiculoides as a substitute for soya bean meal; Alvaro Ocampo Durán

  3. Un alimento seco para aves basado en mieles de caña de azucar; Vilda Figueroa and Juana Rodríguez

  4. Efecto del nacedero (Trichanthera gigantea) como reemplazo parcial de la soya en cerdas en gestación y lactancia recibiendo una dieta básica de jugo de caña; Patricia Sarria

  5. Influence of Gliricidia sepium, multinutritional blocks and fish meal on live-weight gain and rumen fermentation of growing cattle in grazing conditions; J Seijas, Blanca Arredondo, H Torrealba and J Combellas

  6. Utilización del fruto de palma africana como fuente de energía con niveles restringidos de proteina en la alimentación de cerdos de engorde; Alvaro Ocampo Durán

  7. Cereal crop residues as feed for goats and sheep; Emyr Owen

  8. Studies on the knowledge of rural women regarding local feed resources and feeding systems developed for livestock; Sangeeta D Rangnekar

  9. Supplementation of ammoniated wheat straw with hulled cottonseed cake; Zhang Weixian, Gu Chuan Xue, Frands Dolberg and Peter M Finlayson

  10. Reciclaje del efluente de origen animal con tres especies de plantas acuáticas; Gloria Ximena Pedraza

LRRD Issue Index